Xantus a médiában

Egyre többen figyelnek fel a Xantus karszalagra:

PETŐFI RÁDIÓ

Hálás köszönet Péczeli Dórának, aki által létrejött az első rádiós interjú a Xantus Magyarországnak.

A Petőfi Rádió Facebook oldalán is kiment egy poszt és a Petőfi Life oldalán lévő cikket pedig itt olvashajátok

---> PETŐFICIKK

TREND FM

A TrendFM is érdekesnek találta a karszalagunkat, így riportere, Imre Lőrinc, elbeszélgetett velünk. Ebből egy FB poszt és egy cikk született:

---> TRENDCIKK


 

COSMOPOLITAN és KULTURJUNKIE

Egy nagyon kedves és segítő írónőnek köszönhetjük, hogy rögtön 2 helyen is megjelentünk. Barna Borbála nem csak a Cosmopolitanban jelentetett meg minket, hanem a Kulturjunkie oldalán, egy fiataloknak szóló blogon, is kikerült egy cikk rólunk. Sőt, sikerült elérnie, hogy a fiatalok körében népszerű Bánki Beni tesztelje és bemutassa a Xantus karszalagot az Instagramon. A videót megtaláljátok a Xantus Instagram oldalán.

---> COSMOPOLITANCIKK

---> KULTURJUNKIECIKK

GLAMOUR 

A Glamour cikket Nagy-György Borbálának köszönhetjük. Elsők közt támogatva minket az írásával sok-sok fiatalhoz eljutatta a Xantus karszalag hírét. A cikket itt találjátok:

---> GLAMOURCIKK

InStyle 

Orsinak hála az InStyle magazon is fogalmazott meg egy cikket a ghb, azaz a beginázás veszélyeiről és hogy a karszalagunk segítségével hogyan tudod megvédeni Magad. Olvasd el most:

---> INSTYLECIKK

BBC 

Áprilisban még a BBC is felkereste a feltalálónkat, hogy írjon a Xantus karszalagról!

---> BBC_CIKK

BORS

Viktória írónak köszönhetjük, hogy a Bors is írt a karszalagról, offline és online. 

---> BORSCIKK

VELVET

A Velvet is volt olyan kedves és írt egy komplett cikket rólunk. Ezt Tegdes Péternek köszönhetjük! A cikk itt olvasható:

---> VELVETCIKK

SHE

Lovay Fruzsinának köszönhetjük, hogy a SHE oldalán is felűnt egy cikk maga a veszélyről és a Xantus karszalag hogyan véd meg bennünket a beginázástól. Olvassátok és osszátok:

---> SHECIKK

NOIZZ

A Noizz is bemutatja a karszalagot, mely kiszűri a partidrogot:

---> NOIZZCIKK

Szeretlek Magyarország

Ez a hírportál sajnos nem keresett fel minket, csak írt a német találmányról, így tévesen írják, hogy hamarosan kapható Magyarországon, hisz mi már itt vagyunk és elérhetővé tettük Nektek a karszalagot épp időben a fesztivál szezonra! :)

De attól még örülünk, hisz az a jó, minél több emberhez jut el a biztonságos bulizás híre.

---> CIKK

NOSALTY

Már a receptoldalak is érdeklődnek a karszalagunk íránt:

---> NOSALTYCIKK

Konzert .hu

Ez a hírportál is csak az előzőre hivatkozva írt a karszalagról, viszont írnak még egy jó lehetőségről. Berlinben már régebb óta létezik, de most már Magyarországon is hívható egy telefonszám, amely úgy mond "hazakísér". Ha buliból tartasz haza és félsz, akkor felhívhatod és a vonal másik végén lévő személy addig beszél Veled, amíg haza nem értél. Ha közben történne bármi, akkor azonnal rendőrt/mentőt küld ki, de szerencsére komolyabb büntényről még nem számoltak be.

---> CIKK

News Café

Lányként, nőként mindenki tudja az alapszabályt, hogy poharat nem hagyunk szem elől veszni és idegenektől nem fogadunk el italt. Ez a cikk bemutatja, ha mégis megtörtént a baj, hogyan tudok biztosra menni a Xantus karszalaggal!

---> CIKK

Te is írnál a karszalagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a info@xantushungary.com email címen!

Copyright © 2019 Xantus Drinkcheck Hungary - minden jog fenntartva